Miguel Angel Fernandez Muiño , Sancho, M.t , Pascual-maté, A. , Rodríguez-morales, E.g. , Osés, S.m. , Escriche, I. , Periche, A. , M.a. Fernandez- Muiño , (2016) - Critical assessment of antioxidant-related parameters of honey - International Journal of Food Science & Technology (Print): 30-36. Doi: https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-84954558186&partnerID=40&md5=ce65ea4d1e0a8504f2f543d34c597e09
Miguel Angel Fernandez Muiño , Osés, S.m. , Pascual-maté, A. , M.a. Fernandez- Muiño , López-díaz, T.m. , (2016) - Bioactive properties of honey with propolis - Food Chemistry: 1215-1223. Doi: https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-84945246095&partnerID=40&md5=ad9fcba0ec5a7673df1b0ae837f53db4
Miguel Angel Fernandez Muiño , Osés, S.m. , Pascual-maté, A. , D. De La Fuente , De Pablo, A. , M.a. Fernandez- Muiño , Sancho, M.t , (2016) - Comparison of methods to determine antibacterial activity of honeys against Staphylococcus aureus - NJAS - Wageningen Journal of Life Sciences: 29-33. Doi: https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-84970027605&partnerID=40&md5=c3490beb7507c3d62d0ac0c0c77654e5
Miguel Angel Fernandez Muiño , Osés, S.m. , Melgosa, L. , Pascual-maté, A. , M.a. Fernandez- Muiño , (2015) - Design of a food product composed of honey and propolis [Diseño de un alimento a base de miel y propóleos] - Journal of Apicultural Research: 461-467. Doi: https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-84976901284&partnerID=40&md5=c5a2005d0ceecb37963e6c248efb08ec
Felicidad Valls Garcia , Maria Del Pilar Ruesga Ramos , Gilda Lisboa Guimaraes , (11/2011) - ON THE TASK MULTIPLICATIVE CLASSIFICATION IN YOUNG CHILDREN - UNIBAN - 2
Miguel Angel Fernandez Muiño , Patricia Vit , Teresa Sancho Ortiz , Miguel Fernández Muiño , Ana Pascual Mate , Rosires Deliza , (2011) - Sensory perception of tropical honeys by Spanish consumers, using free choice profile - Journal of ApiProduct and ApiMedical Science: 174-180
Celia Carrillo Perez , Maria Del Mar Cavia Camarero , Sara Raquel Alonso De La Torre , (2011) - Oleic acid versus linoleic and a-linolenic acid. Different effects on Ca2+ signalling in rat thymocites. - Cellular Physiology and Biochemistry : 373-380
Celia Carrillo Perez , Maria Del Mar Cavia Camarero , H M Roelofs , G Wanten , Sara Raquel Alonso De La Torre , (2011) - Activation of human neutrophils by oleic acid involves the production of reactive oxygen species and a rise in cytosolic calcium concentration: a comparison with n-6 polyunsaturated fatty acid acids. - Cellular Physiology and Biochemistry - 28: 329-338
Laura Tejero Martínez , Maria Del Mar Cavia Camarero , María Paz Muñoz García , Milagros Minguez Sanz , Gonzalo Moreno Sancho , Sara Raquel Alonso De La Torre , (2010) - Importancia del pan en la dieta de los escolares. - Nutricion Hospitalaria - Supl. 1: 155-155
Jessica Rivadeneyra Posadas , Maria Del Mar Cavia Camarero , Miguel Angel Fernandez Muiño , Gonzalo Moreno Sancho , Maria Teresa Sancho Ortiz , Sara Raquel Alonso De La Torre , (2010) - Efecto del cocinado tradicional sobre el contenido en macronutrientes según análisis químico. - Nutricion Hospitalaria - 1: 166-166. Doi: 10.3305/nh.2009.24.6.4635
Sara Raquel Alonso De La Torre , A. Miján-de-la-torre , (2010) - Nutrición y genes - Alimentacion, Nutricion y Salud - 2: 45-54
María Paz Muñoz García , Maria Del Mar Cavia Camarero , Amparo Maroto Gómez , Milagros Minguez Sanz , Laura Tejero Martínez , Sara Raquel Alonso De La Torre , (2010) - Valoración nutricional de los menús de una residencia de ancianos de Burgos. - Nutricion Hospitalaria - 25: 145-145. Doi: 10.3305/nh.2009.24.6.4635
Milagros Minguez Sanz , Sara Raquel Alonso De La Torre , María José López Fernández , María Paz Muñoz García , Laura Tejero Martínez , Maria Del Mar Cavia Camarero , (2010) - Valoración d ela ingesta de energía y nutrientes de una muestra de población rural en Los Balbases (Burgos). - Nutricion Hospitalaria - 1: 159-160. Doi: 10.3305/nh.2009.24.6.4635
María José López Fernández , Sara Raquel Alonso De La Torre , Amparo Maroto Gómez , Miguel Angel Fernandez Muiño , Maria Teresa Sancho Ortiz , Maria Del Mar Cavia Camarero , (2010) - Evaluación del grado de actividad física y de la ingesta de alimentos de una muestra de población de la Facultad de Ciencias de la Universidad de Burgos. - Nutricion Hospitalaria - 1: 160-160. Doi: 10.3305/nh.2009.24.6.4635
Gemma Cestafe Rodríguez , Sara Raquel Alonso De La Torre , Celia Carrillo Perez , Jessica Rivadeneyra Posadas , Sonia Saénz De Urturi Bacaicoa , Maria Del Mar Cavia Camarero , (2010) - Valoración de la calidad de menús escolares. - Nutricion Hospitalaria - Supl. 1: 69-69
Jessica Rivadeneyra Posadas , Maria Del Mar Cavia Camarero , Miguel Angel Fernandez Muiño , Gonzalo Moreno Sancho , Maria Teresa Sancho Ortiz , Sara Raquel Alonso De La Torre , (2010) - Efecto del cocinado tradicional sobre el contenido en macronutrientes según análisis químico. - Nutricion Hospitalaria - 1: 166-166. Doi: 10.3305/nh.2009.24.6.4635
Amparo Maroto Gómez , Maria Del Mar Cavia Camarero , Miguel Angel Fernandez Muiño , María José López Fernández , Maria Teresa Sancho Ortiz , Sara Raquel Alonso De La Torre , (2010) - Evaluación nutricional de los menús ofrecidos en los comedores de los centros escolares de Arévalo (Ávila). - Nutricion Hospitalaria - Supl. 1: 69-69
Miguel Angel Fernandez Muiño , Mar Cavia, M. , M.a. Fernandez- Muiño , J.f. Huidobro , C. álvarez , (2009) - Evolution of monosaccharides of honey over 3 years: Influence of induced granulation - International Journal of Food Science & Technology (Print): 623-628. Doi: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-59549091359&partnerID=40&md5=8377117948fc5271d36594a937bd6ad1
Miguel Angel Fernandez Muiño , Patricia Vit , Antonio Rodriguez Malaver , David W Roubik , Enrique Moreno , Bruno Almeida Souza , Maria Teresa Sancho Ortiz , Miguel Fernández Muiño , Daniela Almeida Anacleto , Luis Carlos Marchini , Florimar Gil , Carolina Gonzalez , Greana Aguilera , Beatriz Nieves , (2009) - Expanded parameters to assess the quality of honey from Venezuelan bees (Apis mellifera). - Journal of ApiProduct and ApiMedical Science: 72-81. Doi: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-59549091359&partnerID=40&md5=8377117948fc5271d36594a937bd6ad1
Maria Teresa Sancho Ortiz , Miguel A Fernández Muiño , (2009) - Expanded parameters to assess the quality of honey from Venezuelan bees (Apis mellifera) - Journal of ApiProduct and ApiMedical Science - 1: 72-81
Gonzalo Sacristan Perez-minayo , Juan Ignacio Reguera Useros , Miguel Angel Fernandez Muiño , Maria Teresa Sancho Ortiz , (2009) - Adaptation of subjects lectured at the University of Burgos (Spain) to the European Credit Transfer System - Scientia Educologica - 15: 132-138
Maria Teresa Sancho Ortiz , José Francisco Huidobro , Cristina álvarez , Miguel Angel Fernandez Muiño , Maria Del Mar Cavia Camarero , (2009) - EVOLUTION OF MONOSACCHARIDES OF HONEY OVER THREE YEARS: INFLUENCE OF IDUCED GRANULATION - INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY - 44: 623-628
J.f. Huidobro , Miguel Angel Fernandez Muiño , Maria Teresa Sancho Ortiz , Cristina álvarez , Maria Del Mar Cavia Camarero , (2008) - Evolution of Hydroxymethylfurfural content of honeys from different climates: influence of induced granulation - INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION - 59: 88-94
Maria Teresa Sancho Ortiz , Jose-francisco Huidobro-canales , Miguel Angel Fernandez Muiño , Maria Del Mar Cavia Camarero , (2008) - BEST BEFORE PERIOD ONCE OPENED FOR HONEYS FROM OCEANIC CLIMATES ON THE BASIS OF THEIR ACIDITY TYPES - INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY: 1929-1934
Miguel Angel Fernandez Muiño , Oddo, L.p. , T.a. Heard , Rodríguez-malaver, A. , Pérez, R.a. , Fernández-muiño, M. , Sancho, M.t , Sesta, G. , Lusco, L. , Vit, P. , (2008) - Composition and antioxidant activity of Trigona carbonaria honey from Australia - Journal of Medicinal Food: 789-794. Doi: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-57349179261&partnerID=40&md5=2fd50e94e6ec5b3bf6d4c30f502d44cd
Felicidad Valls Garcia , Miguel Angel Fernandez Muiño , M.a. Checa , Maria Teresa Sancho Ortiz , (2008) - Determination of Vitamins A and E in Cooked Sausages - European Food Research and Technology: 181-185
Miguel Angel Fernandez Muiño , Del Mar Cavia, M. , M.a. Fernandez- Muiño , Francisco Huidobro, J. , (2008) - 'Best before period once opened' for honey samples from oceanic climates on the basis of their acidity types - International Journal of Food Science & Technology (Print): 1929-1934. Doi: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-54049102475&partnerID=40&md5=542d05884c4dd8ca27a761bcc423872c
Lorenzo Lusco , Patricia Vit , Maria Teresa Sancho Ortiz , Antonio Rodriguez Malaver , Rosa Ana Pérez , Miguel Angel Fernandez Muiño , Tim A. Heard , Giulio Sesta , Livia Persano Oddo , (2008) - Composition and antioxidant activity of Trigona carbonaria honey from Australia. - Journal of Medicinal Food - 11: 789-794
José Francisco Huidobro , Miguel Angel Fernandez Muiño , Maria Teresa Sancho Ortiz , María Jesús Montes , Sara Raquel Alonso De La Torre , Maria Del Mar Cavia Camarero , (01/11/2007) - Influencia de la granulación inducida en el proceso de envejecimiento de la miel a lo largo de un año. - Innovación y Tecnología Agroalimentaria - 2: 55-68
Miguel Angel Fernandez Muiño , Cavia, M.m. , M.a. Fernandez- Muiño , S.r. Alonso - Torre , J.f. Huidobro , (2007) - Evolution of acidity of honeys from continental climates: Influence of induced granulation - Food Chemistry: 1728-1733. Doi: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-33746766984&partnerID=40&md5=d636aeb6aace9bdc13899ac5096b17c7
Miguel Angel Fernandez Muiño , Mar Cavia, M. , Sara Raquel Alonso De La Torre , Mª Jesús Montes Pérez , J.f. Huidobro , M.a. Fernandez- Muiño , (2007) - Influencia de la granulación inducida en el proceso de envejecimiento de la miel a lo largo de un año. - Innovación y Tecnología Alimentaria (Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León): 55-68. Doi: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-59549091359&partnerID=40&md5=8377117948fc5271d36594a937bd6ad1
Maria Teresa Sancho Ortiz (2007) - Publicación de los resultados de un Proyecto de Innovación educativa de Ciencia y Tecnología de los Alimentos - PUBLICACION WEB
Miguel Angel Fernandez Muiño , Valls, F. , M.a. Fernandez- Muiño , M.a. Checa , (2007) - Determination of vitamins A and e in cooked sausages - Eur. Food Res. Technol : 181-185. Doi: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-34648828913&partnerID=40&md5=e968bcb162f128756263ac2871b48615
Maria Del Mar Cavia Camarero , Miguel Angel Fernandez Muiño , Sara Raquel Alonso De La Torre , J.f. Huidobro , Maria Teresa Sancho Ortiz , (2007) - Evolution of acidity of honeys from continental climates: influence of induced granulation. - Food Chemistry - 100: 1728-1733
Miguel Angel Fernandez Muiño , S.r. Alonso - Torre , Cavia, M.m. , M.a. Fernandez- Muiño , G. Moreno , J.f. Huidobro , (2006) - Evolution of acid phosphatase activity of honeys from different climates - Food Chemistry: 750-755. Doi: http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-31844449908&partnerID=40&md5=b20e8ab08a527605829644564c2f8fe1
Miguel Angel Fernandez Muiño , Sara Raquel Alonso De La Torre , Maria Del Mar Cavia Camarero , Maria Teresa Sancho Ortiz , J.f. Huidobro , Gonzalo Moreno Sancho , (2006) - Evolution of acid phosphatase activity of honeys from different climates. - Food Chemistry - 97: 750-755
M.p. Sánchez , J.f. Huidobro , S. Muniategui , Maria Teresa Sancho Ortiz , (2005) - Evolution of Acid Phosphatase Activity during the Storage of Honey - Deutsche Lebensmittel-Rundschau - 101(1): 9-15
M.p. Sánchez , J.f. Huidobro , S. Muniategui , Maria Teresa Sancho Ortiz , (2005) - Evolution of Catalase Activity during the Storage of Honey - Deutsche Lebensmittel-Rundschau - 101(2): 62-65
J.f. Huidobro , M.p. Sánchez , S. Muniategui , Maria Teresa Sancho Ortiz , (2005) - Precise method for the measurement of catalase activity in honey - Journal of AOAC International - 88: 800-804
Maria Del Mar Cavia Camarero , Miguel Angel Fernandez Muiño , J.f. Huidobro , Maria Teresa Sancho Ortiz , (2004) - "CORRELATION BETWEEN MOISTURE AND WATER ACTIVITY OF HONEYS HARVESTED IN DIFFERENT YEARS" - Journal of Food Science. - 69(5)C: 368-370
I. Mato , J.f. Huidobro , J. Simal-lozano , Maria Teresa Sancho Ortiz , (2003) - Significance of Nonaromatic Organic Acids in Honey - Journal of Food Protection - 66(12): 2371-2376
Sara Raquel Alonso De La Torre , Gonzalo Moreno Sancho , Ines Mato , Miguel Angel Fernandez Muiño , Maria Teresa Sancho Ortiz , Maria Del Mar Cavia Camarero , J.f. Huidobro , (2006) - An attempt to establish reliable "Best Before" dates for honeys originating in both continental and oceanic climates.
Miguel Angel Fernandez Muiño , Sancho, M.t , I. Mato , J.f. Huidobro , M.a. Fernandez- Muiño , Pascual-maté, A. , (2013) - Nonaromatic organic acids of honeys - Springer - 9781461449607
Sara Raquel Alonso De La Torre , Maria Del Mar Cavia Camarero , Miguel Angel Fernandez Muiño , Maria Teresa Sancho Ortiz , (2006) - Despensas y cocina en tierras burgalesas - Grupos de Acción Local de la Provincia de Burgos. Excma. Diputación de Burgos.
Maria Del Mar Cavia Camarero (2005) - Avances de la Ciencia y Tecnología de los Alimentos en los inicios del siglo XXI. Trabajos completos del "III Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos". - SERVICIO DE PUBLICACIONES. UNIVERSIDAD DE BURGOS
Sara Raquel Alonso De La Torre (2005) - Avances de la Ciencia y Tecnología de los Alimentos en los inicios del siglo XXI. Trabajos completos del "III Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos". - Servicio de Publicaciones. Universidad de Burgos.
Maria Teresa Sancho Ortiz (2005) - Trabajos completos del "III Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos" - Servicio de Publicaciones de la Universidad de Burgos
(2007) - Methods of Analysis for Functional Foods and Nutraceuticals: 402-432
(2006) - Despensas y Cocina en tierras burgalesas - Excma. Diputación Provincial de Burgos.: 19-64
(2005) - Avances de la Ciencia y Tecnología de los Alimentos en los inicios del siglo XXI. Trabajos completos del "III Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos". - Servicio de Publicaciones. Universidad de Burgos: 1083-1086
(2005) - Avances de la Ciencia y Tecnología de los Alimentos en los inicios del siglo XXI. Trabajos completos del "III Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos". - SERVICIO DE PUBLICACIONES. UNIVERSIDAD DE BURGOS - CD-ROM: 889-893
(2005) - Avances de la Ciencia y Tecnología de los Alimentos en los inicios del siglo XXI. Trabajos completos del "III Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos". - Servicio de Publicaciones. Universidad de Burgos: 1057-1060
(2005) - Avances de la Ciencia y Tecnología de los Alimentos en los inicios del siglo XXI. Trabajos completos del "III Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos" - Servicio de Publicaciones. Universidad de Burgos: 975-978
(2005) - Avances de la Ciencia y Tecnología de los Alimentos en los inicios del siglo XXI. Trabajos completos del "III Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos" - Servicio de Publicaciones. Universidad de Burgos: 309-312
(2005) - Avances de la Ciencia y Tecnología de los Alimentos en los inicios del siglo XXI. Trabajos completos del "III Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos". - Servicio de Publicaciones. Universidad de Burgos: 873-876
(2005) - Avances de la Ciencia y Tecnología de los Alimentos en los inicios del siglo XXI. Trabajos completos del "III Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos". - Servicio de Publicaciones. Universidad de Burgos: 885-888
(2005) - Avances de la Ciencia y Tecnología de los Alimentos en los inicios del siglo XXI. Trabajos completos del "III Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos" - Servicio de Publicaciones. Universidad de Burgos: 889-893
(2005) - Avances de la Ciencia y Tecnología de los Alimentos en los inicios del siglo XXI. Trabajos completos del "III Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos". - Servicio de Publicaciones. Universidad de Burgos: 159-162